Laktobionska ili mlječna kiselina je jedna od najučinkovitijih sredstva za umirivanje i hidratizaciju kože. Pravi SOS za osjetljivu i izrazito suhu kožu kao i kožu nadražunu lošom njegom ili invanzivnim tretmanima. Pospješuje epidermalno ljuštenje kože smanjujući debljinu hiperkeratoznog stratum corneuma. Potiče proizvodnju kolagena i glikozaminoklikana (hijaluronske kiseline) koji su sastavni dio dermisa. Pozitivno utječe na rad kožne bariere održavajući vlagu i pospješujući sintezu ceramida.

Unikatna linija dermokozmetičkih proizvoda s visokom koncentracijom laktobionske kiseline u sebi kombinira sigurnu eksfoliaciju, hidrataciju, regeneraciju i umirivanje kože. Namjenjena je osjetljivoj koži i koži sklonoj proširenim porama, ispucalim kapilarama te iziritiranoj koži nakon estetskih tretmana i dermatoloških terapija.

Indikacije:

* suha i dehidrirana koža

* zrela koža s borama

* osjetljiva koža sa površinski vidljivim kapilarama

* koža sa diskoloracijama

* koža sa rozaceom ili seboreičnim dermatitisom

* njega nakon intenzivnih kemijskih pilinga, mikrodermoabrazija i tretmana laserom

* njega nakon liječenja kortikosteroidima i retinoidima

Aktivni sastojci: laktobionska kiselima, galaktoarabinin, vitamin A, vitamin C, vitamin E

Preporuka: broj tertmana u paketu 5-10, učestalost svakih 2-4 tjedna

Tertman ne uzrokuje intenzivno ljuštenje kože!

Za optimalni učinak izuzetno je bitna kućna njega!

 

 

Ostale novosti

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge