EFB na tržište dolazi s uređajem Adena koji pokazuje zavidnu efikasnost uklanjanja svijetlih, sijedih i crvenih neželjenih dlačica čak i na potamnjeloj koži. Inovativna IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, kao i novi apsorpcijski filteri koji osiguravaju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost tretmana za korisnike. Efikasnost, sigurnost i profitabilnost su osnovne karakteristike koje se garantiraju korisnicima.

Svjetlost koju proizvodi Adena generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Ciklus rasta dlake zaustavljen je bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake sprječava ponovni rast dlake. Patentirana valna duljina od 475 nm uspješno se veže za krvni pigment hemoglobin, te dovodi do koagulacije u korijenu dlake. Za eliminaciju dlačica predviđeno je u prosjeku od 4 do 8 tretmana, ovisno o rastu dlaka i zoni koja se tretira. Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana, ovisno o tretiranoj zoni. Već nakon prvog tretmana uočava se znatno smanjenje rasta dlačica.

Uređaj Adena je uređaj nove generacije progresivne i dugotrajne epilacije, te predstavlja tehnologiju koja je sigurna za korisnika. Osim dugotrajnog uklanjanja dlačica, uređaj Adena također uklanja pjege, smanjuje kapilare, tretira akne i provodi anti-age tretman.

Eurofeedback Beaute (EFB) je društvo osnovano 1989. godine i specijalizirano za projektiranje i proizvodnju proizvoda u zrakoplovnoj industriji. Tvrtka je kasnije proširila svoje poslovanje na medicinsku i estetsku djelatnost. EFB je francuski proizvođač IPL uređaja koji je u svijetu poznat po vlastitim tehnološkim rješenjima koja ga čine jedinstvenim proizvođačem u svijetu. Tvrtka je certificirana ISO standardima kvalitete: ISO 9001 i ISO 13585. EFB ima ključnu ulogu u dizajnu i proizvodnji pulsirajućeg svjetla (IPL). U više od 80 zemalja svijeta, EFB je registrirao jedinstvenih 17 patenata u proizvodnji uređaja za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica. Jedan od takvih patenata je i dugotrajno uklanjanje neželjenih sijedih, svijetlih i crvenih dlačica koje su do danas bile veliki izazov za kozmetičare u svijetu. EFB IPL tehnologija je koncentracija visoke tehnologije koju izvozi u više od 20 zemalja širom svijeta.

 

Ostale novosti

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge