High Intensity Focused Ultrasound je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta u svrhu tretiranja opuštene kože lica, vrata i dekoltea

HIFU tretman je u potpunosti prirodan tretman pomlađivanja i zatezanja kože koji koristi njenu vlastitu moć regeneracije i proizvodnje kolagena nakon izazivanja kontroliranog oštećenja u dubljim slojevima kože.

Nakon HIFU tretmana nema oporavka, vrlo rijetko je moguća prisutnost laganog crvenila i edema te se nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. HIFU tretman se može raditi i po ljeti obzirom da ne izaziva fotosenzibilne reakcije kože.

Prvi rezultati su vidljivi neposredno nakon tretmana zbog kontrakcije kolagenih vlakana, a konačni rezultat je vidljiv nakon 3 mjeseca kada se završava proces sazrijevanja novog kolagena, te se izgled kože nastavlja poboljšavati čak i godinu dana nakon tretmana kada ga je potrebno ponoviti kako bi se ponovno pokrenuo proces pomlađivanja kože i održali postignuti rezultati.

U slučaju izraženije opuštenosti kože, tretman se može ponoviti nakon 3 mjeseca, čime se postižu još bolji rezultati!

Indikacije

  • Intenzivni lifting i učvršćivanje kože lica, vrata i dekoltea, te kože na svim dijelovima tijela
  • Regeneracija kolagena i elastina
  • Učvršćivanje i povećanje elasticiteta kože
  • Redukcija bora i nabora kože
  • Smanjenje strija
  • Zatezanje kože
  • Oblikovanje tijela
  • Smanjenje pora
  • Regulacija lučenja sebuma

Ovu vrstu zahvata preporučujemo osobama iznad 30 godina, klijentima s blagim znakovima starenja lica, onima koji nisu ljubitelji agresivnih kirurških zahvata s dugim vremenom oporavka te pobornicima prirodnog izgleda.

U slučaju da se HIFU želi kombinirati sa filerima i Botoxom potrebno je prvo napraviti HIFU tretman te tada pristupiti tretmanima filerima ukoliko je to potrebno jer će im u suprotnom HIFU poništiti djelovanje.

HIFU tretman se pokazao odličnim uz radiofrekvenciju, microneedling i kemijske pilinge, mikrodermoabraziju te niz drugih ne-kirurških postupaka sa anti-ageing učinkom.

Sinergija tretmana daje odlične rezultate u procesu održavanja mladenačkog izgleda i usporavanju procesa starenja.

dipl.kozm., Ivana Paulin, majstor kozmetičar

Ostale novosti

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge