Studio VITA prati svjetske metode i trendove te u svojim uslugama koristi najkvalitetnije i dokazano najučinkovitije kozmetičke i frizerske preparate, a svakom klijentu prema specifičnostima i osobinama određujemo različite tretmane i metode njege.

Tijekom proteklih godina ulagali smo ogroman trud i usavršavali znanje kako bi u svojim uslugama ugradili najnovije spoznaje, metode i tehnologije u području njege lica i tijela, kože odnosno zdravlja i ljepote uopće. Obzirom da su naši klijenti prepoznali našu stručnost, uvidjeli smo da su edukacija i usavršavanje obavezan i neizostavan dio razvoja našeg Studija odnosno usluga koje nudimo. Upravo iz tog razloga djelatnike našeg Studija potičemo i šaljemo na stručna usavršavanja, sajmove te različite stručne prezentacije.

Cilj nam je pružiti maksimalno kvalitetnu i dostupnu uslugu na obostrano zadovoljstvo!

Upoznajte naš tim

Ivana Paulin, dipl.kozm

majstor kozmetičar

Voditelj kozmetičkog salona.
Dugogodišnje iskustvo u kozmetičkoj struci i radu sa klijentima!
Vješta u tretmanima lica i njege tijela, masažama i pedikurama te stručnim savjetovanjima. Uz položeni majstorski ispit diplomirala u Ljubljani, VIST, smjer Kozmetika.

Elvira Radnić

majstor kozmetičar

Vješta u masažama, depilaciji, pedikuri,...
"Raditi ono što voliš - to je Sloboda!
Voljeti ono što radiš - to je Sreća!"

Vlatka Kraljević

kozmetičar

Najmlađi, vrijedan član našeg tima! Vješta u depilacijama, make up-u te izradi noktiju i trepavica!

REZERIVAJTE SVOJ TERMIN VEĆ SADA!

Osigurajte si termin u našem opuštajućem salonu uz profesionalno osoblje!

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge