Brzi tretman za posebne prilike koji sadrži GABA&NANA “inteligentne” neurotransmitere u kombinaciji sa 30% mliječne kiseline vidljivo utječe na zaglađivanje i popunjavanje bora te poboljšavaje tonusa i volumena kože sa dodatkom hijaluronske kiseline u dva oblika, velike i male molekularne mase sa izuzetno velikim pozitovnim učinkom na hidrataciju kože.

 

  • trenutno zatezanje i zaglađivanje kože
  • prevencija starenja kože
  • intenzivni lifting tretman
  • zaglađivanje mimičkih bora
  • vidljivo pomlađena i blistava koža

 

Aktivni sastojci:

GABA (opušta mišiće i zaglađuje lice, smanjuje bore, popravlja oštećene stanice, potiče sintezu hijaluronske kiseline i kolagena)

NANA (rekonstruira kolagen i elastin te sprječava njihovu degradaciju, stimulira regeneraciju, pomlađuje i smanjuje bore)

MLIJEČNA KISELINA (snažno vlaži kožu, pomlađuje, učvršćuje i čini kožu elastičnom, stimulira proizvodnju ceramida koji zatvaraju lipidnu barijeru, promotor je penetracije aktivnih tvari)

HIJALURONSKA KISELINA (dubinski i dugotrajno vlaži kožu, puni bore i pomlađuje, učvršćuje kožu i čini je elastičnom)

 

Tretman je namjenjen svim tipovima kože te ga je moguće raditi tokom cijele godine.

Preporučeni broj termana u paketu 5-10 tretmana, ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta.

Učestalost tretmana u paketu svakih 10-14 dana.

 

dipl.kozm., Ivana Paulin, majstor kozmetičar

Ostale novosti

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge