PRP (Platelet Rich Plasma) terapija pomlađivanja matičnim stanicama je revolucionarna metoda kod koje se upotrebljava minimalna količina vlastite krvi u svrhu pomlađivanja kože.

U tretmanu se upotrebljava plazma bogata trombocitima te faktori rasta i matične stanice koje stimuliraju prirodne regenerativne procese potičući obnovu kože. Pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama je najprirodnija i najsigurnija metoda pomlađivanja kože. Matične stanice u PRP metodi efikasno obnavljaju kožu stimulirajući fibroblaste na intenzivnije stvaranje kolagena, elastina i GAG čime se smanjuju bore te se poboljšava tekstura kože lica.

PRP terapija je revolucionarna metoda obnavljanja kože koja bilježi rast popularnosti u posljednjih nekoliko godina.

Budući da se za izvođenje tretmana upotrebljava plazma dobivena iz vlastite krvi te se ne unose sintetičke tvari, ne postoji mogućnost nuspojava.

U svrhu estetskih rezultata područja primjene su raznolika od smanjenja bora, ožiljaka i strija, diskoloracija te revitalizacije područnjaka i punoće usana do pospješenog rast kose i smanjenja celulita.

Protokol tretmana lica obuhvaća:

  • vađenje manje količine krvi koja se zatim obrađuje kako bi se dobila željena plazma
  • priprema željenog područja – proces eksfoliacije kože (kemijski/enzimski piling)
  • aplikacija dobivene plazme uz pomoć dermalnog pena
  • PRP maska
  • PRP Rejuvenator krema

Pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama ne zahtjeva oporavak od tretmana.

Ukoliko se tretman izvodi na području lica savjetujemo jednodnevno mirovanje i ne korištenje dekorativne kozmetike.

Preporuka: broj tretmana u paketu 3-5, učestalost svaka 3-4 tjedna

 

Tretman izvodimo u suradnji sa dr. Krakar

 

 

 

 

Ostale novosti

O nama

Studio za kozmetiku VITA počeo je s radom 2003. godine u Sisku sa osnovnom djelatnosti salona za uljepšavanje. Unutar djelatnosti kojima se tvrtka bavi možemo izdvojiti slijedeće usluge: njega tijela, njega lica, njega ruku, njega stopala, make-up, usluge solarija, frizerske usluge